vastasyntyneen kuvaus helsinki, newbornkuvaus, vauvakuvaus, odotuskuvaus, perhekuvaus, lapsikuvaus

Tallennetaan teille arvokkaimmet muistot näkyviksi


Tallennetaan teille arvokkaimmet muistot näkyviksi


UKK

Miten varaan kuvausajan?

Ota yhteyttä laittamalla minulle viestiä nettisivujen tai sähköpostin kautta. Kerro kuvaustoiveestasi ja siitä milloin haluaisit tulla kuvaukseen.

Vastaan sinulle parin arkipäivän sisällä. Varaus vahvistetaan hyväksymällä kuvausehdot ja maksamalla 150€ arvoinen varausmaksu. Varausmaksu hyvitetään loppulaskussa.

Milloin kuvaus kannattaa varata?

Suosittelen olemaan yhteydessä heti, kun kun olette päättäneet tulla kuvaukseen. Vapaat kuvausajat menevät yleensä 1-3kk päähän yhteydenotosta.

Kalenterini elää jatkuvasti, koska vauvat syntyvät omia aikojaan ja kuvauksia joudutaan siirtämään lasten sairastumisien yms vuoksi. Aina kannattaa siis kysyä kuvausaikoja myös lyhyellä varoitusajalla.

Vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin, mielellään jo raskausaikana. Aika varataan lasketun ajan mukaan ja tarkennetaan sitten, kun vauva on syntynyt. Kun kuvaus on varattu jo raskausaikana, niin osaan varautua siihen ja jätän kalenteristani tilaa niin, että minulla on tarjota teille kuvausaikoja vauvan synnyttyä.

Minkä ikäisenä vastasyntyneen kuvat otetaan?

Vastasyntynyt vauva kannattaa kuvata 4-14vrk:n ikäisenä. Silloin hänellä on vielä kaikki ihanat vastasyntyneen piirteet tallella, hän nukkuu vielä paljon, eikä mahdolliset masuvaivat vielä haittaa kuvausta.

Jos kuvausaika on jäänyt varaamatta raskausaikana ja haave vauvakuvista on tullut mieleen vasta vauvan synnyttyä, niin aina kannattaa kysyä kuvausaikoja lyhyelläkin varoitusajalla. Ihanat vauvakuvat saadaan otettua, vaikka kahden viikon ikä kerkeäisi ylittyä.

Mille raskausviikolle odotuskuvaus kannattaa varata?

Tämä on tosi yksilöllistä ja mielestäni kuvaukseen voi tulla missä vaiheessa raskautta tahansa.

Yleisimmin raskauskuvat otetaan raskausviikoilla 30-34. Silloin vatsa yleensä erottuu jo selvästi, mutta loppuraskauden vaivat ei vielä haittaa.

Mitä jos sattuu jotain ikävää, eikä vauvan kanssa päästäkään kuvaukseen ensimmäisen kahden viikon aikana?

Kaikki ei mene aina niin kuin toivoisi ja joskus esim. sairaalassa joudutaan olemaan pidempään kuin normaalisti. Siinä tapauksessa kuvausta siirretään niin pitkälle, kuin on tarpeen. Ihanat vauvakuvat saadaan otettua myöhemmässäkin vauvavaiheessa.

Miten ja milloin saan kuvat itselleni?

Toimitan kuvista koevedosgallerian sähköpostiisi kolmen viikon sisällä kuvauksesta. Koevedosgallerian kuvat on tyylini mukaisesti editoituja, vesileimattuja kuvia. Koevedosgallerian kuvia ei saa käyttää, eikä julkaista missään, vaan ne on tarkoitettu vain kuvavalintojasi varten.

Koevedosgallerian linkki on voimassa kaksi viikkoa, joten voitte rauhassa miettiä, mitkä kuvat haluatte ostaa.

Saat ostamasi kuvat täysikokoisina jpg-tiedostoina viikon sisällä siitä, kun niitä koskeva lasku on maksettu. Ostamiisi kuviin saat rajattomat teettämisoikeudet yksityiskäyttöön.

Miljöö- ja kotikuvauksiin sisältyy aina koko galleria, eikä niistä toimiteta erikseen koevedosgalleriaa.

Sisältääkö kuvagalleria sekä värillisiä, että mustavalkoisia kuvia?

Kuvagalleria sisältää sekä värillisiä, että mustavalkoisia kuvia, mutta kaikki kuvat eivät ole galleriassa sekä värillisinä, että mustavalkoisina. Päätän editointi vaiheessa teenkö kuvasta värillisen vai mustavalkoisen kuvan tunnelman mukaan. Joihinkin kuviin sopii värit paremmin, toisissa taas mustavalkoisuus korostaa ihanasti kuvassa olevaa tunnelmaa.

Voinko ostaa lahjakortin kuvaukseen?

Minulta saa myös lahjakortteja kuvaukseen.

Lahjakorttiin voi ostaa haluamansa summan arvoa ja lahjan saaja voi käyttää sen mihin tahansa hinnastostani löytyvään kuvaukseen maksamalla mahdollisen erotuksen itse.

Toimitan lahjakortit sekä postitse, että pdf-tiedostona sähköpostiin.

Jäikö joku mietityttämään?

Laita rohkeasti viestiä ja kysy, autan mielelläni!