vastasyntyneen kuvaus helsinki, newbornkuvaus, vauvakuvaus, odotuskuvaus, perhekuvaus, lapsikuvaus

Vastasyntyneen kuvausTämä ainutkertainen aika, kun uusi ihminen on juuri saapunut ja mullistanut teidän perheen elämän, on niin arvokasta, että haluat varmasti muistaa sen loppu elämäsi. Valokuvien avulla voit aina palata muistoissasi näihin hetkiin ja tunnelmiin. Vastasyntyneen kuvaus kanssani on kiireetön ja rento hengähdyshetki vauva-arjen keskellä, mistä jää teille loppuelämäksi muistot tästä elämän tärkeimpiin aikoihin kuuluvasta ajasta.


Vastasyntyneen kuvaukset pyritään toteuttamaan vauvan ollessa 4-14vrk:n ikäinen. Tällöin hänellä on vielä kaikki ihanat vastasyntyneen piirteet tallella, hän nukkuu paljon, eikä mahdolliset masuvaivat vielä haittaa. Kuvaus toteutetaan studiollani Helsingin Vallilassa tai teidän kotona. Kuvaus etenee aina vauvan ehdoilla, häntä syötetään ja hoidetaan aina tarpeen tullen. Siksi kuvausaika on pitkä, yleensä n. 2-3 tuntia. Kuvausten aikana kuvataan teidän koko perhettä eri kokoonpanoilla.


Kuvausaika vastasyntyneen kuvaukseen kannattaa varata jo raskausaikana. Aika varataan alustavasti lasketunajan mukaan ja tarkennetaan sitten, kun vauva on syntynyt. Kun aika on varattu etukäteen, niin minä osaan varautua siihen ja jätän kalenteristani tilaa niin, että minulla on tarjota teille kuvausaikoja sitten, kun vauva on syntynyt. Jos idea kuvauksesta tulee mieleen vasta vauvan synnyttyä, niin aina kannattaa kysyä vapaita aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Asiakkailta


"No wau, ihania, ihania kuvia!! Sä osaat kyllä ikuistaa kauniisti hetket kuviin, todella aitoja ja tunnerikkaita kuvia! Kiitos paljon! Todellakin otetaan taas koko galleria <3 "


"Kiitos paljon kuvista, niistä tuli todella ihania! Kuvauksesta jäi tosi hyvä fiilis, kyllä se on myös kuviin välittynyt!"