Mukavaa, että löysit sivuilleni!


Olen Jonna, äiti, vaimo ja yrittäjä. Ikuinen haaveilija ja kauneuden rakastaja. Herkkä ja tunteellinen, mutta myös spontaani innostuja. Rakastan rauhallisia aamuja, kynttilän valoa, syksyä, metsäkävelyitä, avantouintia ja maastopyöräilyä. 


Lapsena rakastin nukkeleikkejä ja haaveilin tulevani isona äidiksi. Se, että nyt saan olla äiti, onkin kauneinta, mitä olen elämässäni saanut. Ensimmäinen ammattini oli lähihoitaja lasten ja nuorten osaamisalalta. Olen työskennellyt mm. sairaiden lasten hoitotiimeissä ja erityislapset on lähellä sydäntäni. Pienten lasten viattomuus on aina puhutellut minua. 


Elämä ei aina ole pelkästään ruusuista, mutta voimme valita sen, mitä muistoja me tästä ajasta haluamme korostaa. Valokuvaajana minulle on tärkeää saada pysäytettyä kuviin se kauneus, mikä teillä on. Ohikiitävät hetket, kun vauva on juuri saapunut ja mullistanut teidän koko elämän. Tai sen, kun pieni yksivuotias ottaa ensimmäisiä haparoivia askeliaan tai kietoo pienet, pyöreät kätensä kaulaasi hakeakseen turvaa ja lohtua.


Yhteys, mikä vanhemman ja lapsen välillä on, on yksi kauneimmista asioista, mitä tiedän. Sen haluan tallentaa teille ikuisiksi muistoiksi, että ette ikinä unohtaisi sitä.perhekuvaaja helsinki

Tutkinnot:


Valokuvaajan tutkinto 2017, Helsinki Design School

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, osaamisala valokuvaus 2020, Pekka Halosen AkatemiaJos sinusta tuntuu, että minä voisin olla oikea ihminen tallentamaan teidän kuvat, niin laita rohkeasti viestiä!

vauvakuvaus espoo

Kuva: Nord Stories