perhekuvaus miljöössä helsinki

Perhekuvaus miljöössä

Hiekkaa varpaissa ja tuulen tuiverrus tukassa. Auringon leikki iholla ja naarmut ja mustelmat kesän turmelemissa pikkujaloissa. Perheen yhteinen retki kesän upeimpiin maisemiin. Ilta, joka on varattu vain teille. Teidän yhdessä ololle, naurulle ja hupsuttelulle.

perhekuvaus miljöössä helsinki

Perhekuvaus on parhaimmillaan yksi kesän mieleenpainuvimmista illoista. Ilta, joka pyhitetään täysin teidän yhdessäololle, kivalle yhteiselle tekemiselle, naurulle, ilolle ja hupsuttelulle, mitä se teidän perheessä tarkoittaakaan. Suunnitellaan kuvaus juuri teidän toiveiden mukaan. Tehdään yhteinen retki Suomenlinnaan, meren rantaan, kallioille tai vaikka teidän kotipihaan. Tallennan teille kauniit muistot näistä ohikiitävistä päivistä, että voitte vielä vuosienkin päästä palata näihin hetkiin, kun lapset oli vielä pieniä ja elämänne täynnä heitä.

yksivuotiskuvaus miljöössä helsinki

Miljöökuvaukset toteutetaan iltavalon aikaan sen tuoman tunnelman vuoksi. Kuvausajat painottuu arki-iltoihin, mutta kuvaan myös muutamana viikonloppuna kesässä, joten myös viikonloppuaikoja kannattaa kysyä.


Kuvauksen pääset varaamaan laittamalla minulle viestiä nettisivuijen kautta tai somessa.

perhekuvaus miljöössä helsinki