Kuka teidän muistot tallentaa?

Koska olette valitsemassa ihmistä tallentamaan teille tärkeitä hetkiä, kerron vähän itsestäni, jotta tiedätte kuka olen ja miten minä näen maailman.


Valokuvaus on minulle ennen kaikkea kauneuden näkemistä, tunteen ja tunnelman tallentamista. Haluan näyttää teille teissä jo olevaa kauneutta ja rakkautta, tiedän että sitä on ihan jokaisessa. Usein kiireisen arjen keskellä unohdamme sen, mitä kaikkea meillä jo on. Haluan näyttää teille sen, millä on kaikista eniten merkitystä!


Löysin valokuvauksen muutama vuosi sitten. Olin jo pitkään etsinyt omaa tietä, omaa juttua, jotain mitä oikeasti haluaisin tehdä. Valokuvaus ei todellakaan käynyt mielessäkään, en ollut koskaan ajatellut, että voisin tehdä työkseni jotain luovaa.


Odotin meidän esikoista 2013 ja haaveilin siitä, että keksisin oman juttuni äitiysloman aikana. Sitten elämä pysäytti pahimmalla mahdollisella tavalla. Menetimme esikoisemme yhden päivän ikäisenä. Bean matka päättyi yllättäen ennen, kuin ehti kunnolla alkaakaan. Siitä alkoi matka, mitä en olisi ikinä halunnut tehdä, mutta mistä voin tänä päivänä olla kiitollinen. Bean lyhyt elämä opetti niin paljon. Opetti näkemään kauneutta aivan tavallisissa asioissa, opetti arvostamaan aivan tavallista arkea, elämää.


Asun mieheni ja kahden lapsemme kanssa Klaukkalassa. Arki on tavallista, vähän liian hektistä lapsiperhe arkea, joka kuluu lasten kanssa touhutessa, rakentamaamme kotia ja pihaa laittaessa. Kaiken sen tavallisen ja keskeneräisen arjen keskellä, haluan muistaa pysähtyä ja nähdä mitä minulla on. Aina, kun mahdollista lähden joko yksin tai perheen kanssa luontoon liikkumaan. Mikään ei palauta niin hyvin kiireisen arjen keskellä, kuin maastopyöräily tai kävely metsässä.


Samalla, kun olen opetellut itse näkemään taas elämän kauneuden, olen intohimoisesti halunnut oppia näyttämään sitä myös muille. Bean kuoleman myötä löysin oman intohimoni valokuvausta kohtaan ja kuvieni kautta haluan jakaa näitä lahjoja myös teille.

Kuva: Juliaana Jussila

Kuva: Katri Haavisto


Jos sinusta tuntuu, että minä voisin olla oikea ihminen tallentamaan teidän kuvat, niin pistä ihmeessä viestiä!