Kuka teidän muistot tallentaa?

Valokuvaus on minulle ennen kaikkea kauneuden näkemistä, tunteen ja tunnelman tallentamista. Haluan näyttää teille teissä jo olevaa kauneutta ja rakkautta, tiedän että sitä on ihan jokaisessa.


Usein kiireisen arjen keskellä unohdamme sen, mitä kaikkea meillä jo on. Haluan näyttää teille sen, millä on kaikista eniten merkitystä. Haluan auttaa teitä muistamaan nämä tärkeät hetket vielä vuosienkin päästä.


Suurin opettaja elämässäni on ollut esikoistyttäremme Bea, joka menehtyi päivän ikäisenä vuonna 2013. Bean lyhyt elämä opetti minua paljon. Hän opetti näkemään kauneutta aivan tavallisissa asioissa, opetti arvostamaan aivan tavallista arkea, elämää.


Asun mieheni ja kahden lapsemme kanssa Klaukkalassa. Arki on tavallista, vähän liian hektistä lapsiperhe arkea, joka kuluu lasten kanssa touhutessa, rakentamaamme kotia ja pihaa laittaessa. Kaiken sen tavallisen ja keskeneräisen arjen keskellä, haluan muistaa pysähtyä ja nähdä sen kaiken mitä minulla on.


Samalla, kun olen opetellut itse näkemään taas elämän kauneuden, olen intohimoisesti halunnut oppia näyttämään sitä myös muille. Bean kuoleman myötä löysin oman intohimoni valokuvausta kohtaan ja kuvieni kautta haluan jakaa näitä lahjoja myös teille.


Olen opiskellut valokuvausta Pekka Halosen Akatemiassa ja Helsinki Design Schoolissa. Eniten minua on kuitenkin opettaneet kuvaaminen ja kaikki kohtaamiset asiakkaiden kanssa.

Kuva: Juliaana Jussila

Kuva: Katri Haavisto


Jos sinusta tuntuu, että minä voisin olla oikea ihminen tallentamaan teidän kuvat, niin pistä ihmeessä viestiä!