Vauvakuvaus

Mikä voisi olla ihmeellisempää, kuin vastasyntynyt vauva? Uusi, ihmeellinen elämä, vasta aivan alussa. Mitä kaikkea sinusta vielä tulee, pikkuinen? Ensimmäiset viikot pienen kanssa hurahtaa huomaamatta. "Vauvakuplaksikin" sitä aikaa sanotaan. Aikuisen elämä tuntuu pysähtyvän tärkeimmän äärelle. Ihan huomaamatta aika kuitenkin kuluu, vauva kasvaa ja elämä muuttuu taas hieman arkisemmaksi. Haluan tallentaa teille tämän ohikiitävän ajan, jotta muistaisitte miten pieni hän oli, miten onnellisia te olitte hänestä. Ja toisistanne.


Vastasyntynyt kannattaa kuvata 5-14vrk ikäisenä. Silloin hänellä on vielä vastasyntyneen piirteet tallella. Vauva nukkuu vielä suurimman osan ajasta ja hänet on helpompi asetella kuvattavaksi. Kuvaus kannattaa varata jo raskausaikana. Aika varataan lasketun ajan mukaan ja tarkennetaan sitten, kun vauva on syntynyt. “Oletko nähnyt maailman siinä hetkessä, kun kaikki oikeasti alkaa. Kyyneleet valuvat, eikä todella mikään ole ihmeellisempää. Ensimmäinen ääni, joka täyttää koko sielun. Hauras elämä, jonka voi sulkea syliin. Siinä huoneessa, jossa pieni sydän saa kaiken murheen muuttumaan mitättömäksi.

Joel Jyrinki”

vastasyntyneen kuvaus helsinki
newbornkuvaus helsinki
newbornkuvaus uusimaa
vastasyntyneenkuvaus helsinki
newbornkuvaus pääkaupunkiseutu
vastasyntyneen valokuvaus
vastasyntyneen valokuvaus
vastasyntyneen valokuvaus
vastasyntyneenkuvaus
vauvakuvaus

Asiakaspalaute


"Kiitos paljon kuvista, niistä tuli todella ihania! Kuvauksesta jäi tosi hyvä fiilis, kyllä se on myös kuviin välittynyt!"


"